Пореден ден с опасни топло време и високи температури в цялата

...
Пореден ден с опасни топло време и високи температури в цялата
Коментари Харесай

Пореден ден с опасно топло време и температури до 40 градуса в Пловдив

Пореден ден с рискови топло време и високи температури в цялата страна. За Пловдив и още 9 области на страна е разгласен оранжев код, а за цялата останала част от страна е в действие жълт. Под тепетата се чакат температури от 24 градуса в утринните часове до 40-41 градуса след обяд 
Прочетете още
Над цялата страна ще бъде най-вече слънчево и горещо. След обяд основно в планините в Западна България ще е с купеста, на изолирани места и купесто-дъждовна облачност и там ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа слаб, след обяд до сдържан вятър от изток- югоизток. Максималните температури ще са сред 36° и 41°, по-ниски в крайните източни региони, в София - към 36°. Атмосферното налягане е близо до приблизително за месеца - ще се намалява.



В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд в масивите в Западна България ще е с купеста, на изолирани места и купесто-дъждовна облачност и там ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа най-вече сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 30°, на 2000 метра - към 23°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°. Температурата на морската вода е 22°-24°, на север от н. Калиакра - към 18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, само че вечерта ще стартира да се усилва.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР